Opi astrologiaa, osa 1: Astrologian perusteet – Opi lukemaan syntymäkarttaasi

55,00 

Kuvaus

Haluaisitko oppia lukemaan astrologista karttaasi, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Haluaisitko oppia ymmärtämään itseäsi ja elämäsi tapahtumia astrologian kautta?

Tällä verkkokurssilla opetan sinulle ammattiastrologina tämän ikiaikaisen symbolikielen saloja.

Saat opiskella astrologiaa tämän kurssin kautta itsenäisesti omaan tahtiin. Lisäksi saat omaksesi pdf-työkirjan kartan tulkitsemisen perusteista sekä ohjeet syntymäkartan luomiseen.

Kurssi on ensimmäinen osa Opi astrologiaa -verkkokurssisarjaa. Jos et ole opiskellut astrologiaa aikaisemmin, aloita tästä!

Tulet oppimaan mm.

✨Mitä astrologia on?

✨Mihin astrologia perustuu?

✨Miten astrologian avulla voi lisätä itsetuntemusta ja kehittää itseään?

✨ Astrologian perusteet: kartan rakenne, eläinradan merkit, symbolit, planeetat, akselit, huoneet ja pääaspektit

✨Kartan tulkitsemisen lähtökohdat: harjoittelemme konkrettisesti kartan lukemisen perusteita sekä sitä, mistä lähteä liikkeelle tulkinnan tekemisessä, mitä tulee ottaa huomioon ja miten edetä tulkinnan kanssa

Kurssi sopii sinulle, jos:

✨Olet kiinnostunut astrologiasta

✨Olet aloittelija, harrastaja tai astrologian opiskelija

✨Haluat syventää perustietoasi astrologiasta ja syntymäkartan lukemisesta

✨Haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja muita syvemmin

Tulet saamaan astrologiasta merkittävän työkalun itsetutkiskelun tueksi. Astrologian avulla voit tutkia mennyttä, nykyhetkeä, tulevaa, itseäsi, muita, ihmissuhteita, työ- ja terveysasioita, karmaa, elämän tarkoitusta, potentiaalia, haasteita, varjoja – oikeastaan ihan mitä tahansa. Sen avulla opit myös elämään linjassa vallitsevien energioiden sekä itsesi kanssa. Aloita mielenkiintoinen ja silmiä avaava matkasi astrologian maailmaan jo tänään!

Kyseessä on aiemmin pidetyn kurssin tallenne. Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää linkit tallenteeseen ja latauslinkit työkirjaan, kartan luomisen ohjeisiin ja diaesitykseen. Videon kesto on 4h 15min ja se on katsottavissa 6 kk ajan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.