Opi astrolgiaa osa 5: Ihmissuhdeastrologia

55,00 

Kuvaus

Haluaisitko oppia ymmärtämään paremmin ihmissuhteitasi? Miksi joidenkin kanssa yhteiselo on niin luontevaa, ja toisten kanssa kommunikointi on ylivoimaisen vaikeaa?

Haluaisitko löytää juurisyitä ihmissuhteissasi esiintyville haasteille? Tai kiinnostaisiko tietää, millaisen ihmisen kanssa olisit esimerkiksi parisuhteen kannalta “täydellinen match”?

Ihmissuhdeastrologia-workshopissa käymme läpi, mitkä ovat tärkeimmät tekijät kartalla, kun tutkitaan ihmisten yhteensopivuutta – esimerkiksi kumppanuudessa, ystävyydessä tai vaikkapa lapsen ja vanhemman välisessä vuorovaikutuksessa.

Opit tulkitsemaan syntymäkarttoja ihmissuhteiden näkökulmasta, ja saatat oivaltaa todella merkityksellisiä juttuja niin itsestäsi kuin toisista ihmisistä! Käymme läpi mm. tarpeita, kommunikointitapoja, haasteita ja oppiläksyjä. Lisäksi tutustumme synastriakarttojen tulkintaan.

Saat kattavasti tietoa Ihmissuhdeastrologiasta: Miten eri planeetat, aspektit, merkit ja huoneet vaikuttavat ihmissuhteissamme? Mitkä ovat suhteen vahvuudet ja kompastuskivet? Miten kommunikaatio toimii? Miten ilmaisemme tunteita ja mitkä ovat tarpeemme? Mitä arvostamme toisissa ihmisissä? Miten konfliktit kohdataan ja ratkotaan? Millaisia kasvunpaikkoja suhteessa on?

Esimerkkikarttoina tässä workshopissa tutkimme synastria-karttoja, eli vertailemme kahden henkilön karttoja toisiinsa. Opit siis myös synastrian perusteet. Workshopin jälkeen osaat lähteä itse tutkimaan ja tulkitsemaan synastriakarttoja!

Kurssi on suunnattu kaikille astrologiasta, itsetutkiskelusta, itsensä ja ihmissuhteidensa kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssi on aloittelijaystävällinen, mutta perusteet on hyvä osata ennen tätä kurssia – voit käydä ensin verkkokaupastani löytyvän Astrologian perusteet -kurssin, jos olet aivan uusi astrologian parissa.

Kyseessä on aiemmin pidetyn kurssin tallenne. Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää linkin tallenteeseen ja latauslinkin diaesitykseen. Videon kesto on 2h 30min ja se on katsottavissa 6kk ajan.

Tervetuloa mukaan sukeltamaan ihmissuhdeastrologian kiehtovaan maailmaan! Opettajanasi toimii ammattiastrologi Jenna Kari.

Palautteita kurssista:

Hei! Oli ihan super hyvä workshop. Selkeä ja käytännöllinen. Opin paljon uutta ja tuo synastry sanan käyttö hakusanana oli mulle valtava oivallus. 😄

Oli hauska esimerkkikarttojen jälkeen katsoa omia yhdessä toisiin ihmisiin. Sain hirveästi itsevarmuutta ja eväitä myös nykyiseen suhteeseeni. 😄 Kiitos vielä!

Moikka🌺🙏🏻 haluaisin antaa palautetta eilisestä koulutuksesta!!! Oli aivan mahtavaa! Eka kerta olin sun pitämässä mukana ja opiskellut itse jo astrologiaa 2v mutta toit paljon uusia näkökulmia ittelle. Synastriaa oppinut lähinnä itse kirjasta ja netistä ja omalla kokemuksella mutta kiitos paljon sulle uusista näkökulmista!