Julkaistu

Esittely

Olen Jenna, aurinko-kaksonen, kuu-vaaka ja nouseva neitsyt. Olen intohimoinen astrologi ja kiinalaisen lääketieteen harjoittaja. Yritykseni AstroAmetistin kautta teen astrologisia syntymäkarttatulkintoja ja kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvia rentoutus- ja energiahoitoja, selväaistisia kanavointeja sekä järjestän koulutuksia. Teen myös vierailuja erilaisiin tapahtumiin kuten festareille, polttareihin tai synttäreille. Mm. astrologinen tulkinta polttarisankarille tai pikatulkinnat tapahtumissa ovat olleet suosittuja!

Perinteistä kiinalaista lääketiedettä olen opiskellut Luontaisterapiaopistolla vuodesta 2020 sekä erilaisissa koulutuksissa.

Astrologia on mukana jokaipäiväisessä elämässäni, se on minulle elämäntapa. Astrologiaa olen opiskellut Sielun matkalla -astrologikoulutuksessa vuodesta 2021 alkaen sekä erilaisten verkkokurssien, workshopien ja kirjallisuuden kautta.

Astrologisia tulkintoja teen etänä Teamsin kautta, kirjallisena sekä puhelintulkintoina, ja lähitapaamisena Seinäjoella. Tulkintani pohjautuvat länsimaiseen, perinteiseen astrologiaan sekä psykologiseen ja karma-astrologiaan.

Astrologia tuo valtavasti ymmärrystä ihmisyyteen ja antaa selityksiä asioille. Syntymäkartta voi selittää sinua tavalla, jolla et ole koskaan aiemmin tullut nähdyksi ja kuulluksi. Kartta tuo esille ainutlaatuiset piirteesi, suurimman potentiaalisi, haasteesi, varjosi, syvimmät haavasi ja toiveesi. Se auttaa ymmärtämään, miksi olet sellainen kuin olet, ja se on myös polku parempaan versioon itsestäsi. Astrologia voi antaa sinulle vastauksen myös suureen kysymykseen “mikä on tarkoitukseni, miksi olen täällä?”

Astrologina tehtäväni on kääntää astrologian symbolista kieltä ymmärrettävään muotoon ja toimia sanansaattajana tähtien ja ihmisten välillä.

Luontais- ja energiahoitajana tehtäväni on saada asiakas rentoutumaan ja tasapainottaa energioita, kanavoida viestejä sekä jakaa hyvinvointiin liittyvää tietoa.

Aiemmalta ammatiltani olen sosionomi, ja ihmisten kohtaaminen sekä auttaminen on minulle luontaista. Panostan jokaiseen asiakkaaseen, kohtaamiseen ja tulkintaan aidosti, huolellisesti ja lämmöllä. Teen työtäni suurella innolla, avoimuudella, ripauksella huumoria ja rakastan myös tutkia elämän varjopuolia ja kurkistaa syvään päätyyn.

Jaan paljon tietoa ja vinkkejä astrologiasta instagramissa @astro_ametisti ja täällä blogissa. Liity etusivun kautta sähköpostilistalle, jos haluat saada ilmoituksen uusista blogiteksteistä ja tarjouksista!

Verkkokaupasta löydät kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat palvelut ja slotti.fi/booking/hoitohuoneametisti löytyy ajanvaraus rentoutushoitoihin. 🌞