Julkaistu Jätä kommentti

Esittely

Olen Jenna, intohimoinen astrologi ja kiinalaisen lääketieteen harjoittaja. Yritykseni AstroAmetistin kautta teen astrologisia syntymäkarttatulkintoja ja kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvia rentoutus- ja energiahoitoja, kanavointeja sekä verkkokursseja.

Perinteistä kiinalaista lääketiedettä olen opiskellut Luontaisterapiaopistolla ja erilaisissa koulutuksissa.

Olen Suomen ammattiastrologit ry: n jäsen ja mukana 3-vuotisessa Sielun matkalla -astrologikoulutuksessa. Astrologiaa olen opiskellut myös kirjallisuuden, verkkokurssien ja workshopien kautta.

Astrologiset tulkinnat teen kirjallisessa muodossa. Tulkintani pohjautuvat länsimaiseen, perinteiseen astrologiaan sekä psykologiseen ja karma-astrologiaan.

Minua kiinnostaa myös uraan, ihmissuhteisiin ja terveyteen liittyvä astrologia, joihin aion tulevaisuudessa perehtyä enemmän.

Mielestäni jokainen syntymäkartta on kuin kosminen aarrearkku. Se tuo valtavasti ymmärrystä ja antaa selityksiä. Syntymäkartta voi selittää sinua tavalla, jolla et ole koskaan aiemmin tullut nähdyksi ja kuulluksi. Kartta tuo esille ainutlaatuiset piirteesi, suurimman potentiaalisi, haasteesi, syvimmät haavasi ja toiveesi. Se auttaa ymmärtämään, miksi olet sellainen kuin olet, ja se on myös polku parempaan versioon itsestäsi.

Astrologina tehtäväni on kääntää astrologian symbolista kieltä ymmärrettävään muotoon ja toimia sanansaattajana tähtien ja ihmisten välillä.

Luontais- ja energiahoitajana tehtäväni on saada asiakas rentoutumaan ja tasapainottaa energioita, kanavoida viestejä sekä jakaa tietoa.

Aiemmalta ammatiltani olen sosionomi, ja ihmisten kohtaaminen sekä auttaminen on minulle luontaista. Panostan jokaiseen asiakkaaseen, kohtaamiseen ja tulkintaan aidosti, huolellisesti ja lämmöllä. Teen työtäni suurella innolla, avoimuudella, ripauksella huumoria ja rakastan myös tutkia elämän varjopuolia ja kurkistaa syvään päätyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.