Ale!

Opi astrologiaa, osa 6: Varjot syntymäkartalla

36,69 

Kuvaus

Aloita varjotyö astrologian avulla!

Mistä on kyse?

Varjot ovat ne puolet itsessämme, jotka usein piilotamme tai kiellämme tiedostamattamme.

Kun tunnistamme ja kohtaamme omat varjomme, voimme ymmärtää itseämme syvemmin ja elää autenttisemmin omana itsenämme. Sitä kautta voimme saavuttaa tasapainon itsemme kanssa ja elää onnellisempaa elämää.

Varjoja voivat olla mm. vaikeat tunteet ja niiden välttely, itselle ja muille haitallinen käytös, projektiot, pakkomielteet, rajoitteet, aggressio, epävarmuus, kontrollointi, haavat, häpeälliset asiat ja pelot.

Varjotyö on tärkeä osa henkistä kehitystä ja sitä ei voi tehdä, jos varjot ovat itseltä piilossa. Kun tunnistamme omat varjomme, voimme alkaa työstää niitä. Omien varjojen tietoisuuteen nostaminen on avain kokonaisvaltaiseen itsetuntemukseen ja itsensä hyväksymiseen.

Miten astrologiaa voi hyödyntää varjotyössä?

Astrologia on täydellinen väline tuomaan alitajunnassa vaikuttavia varjojamme tietoisuuteen, sillä syntymäkartaltamme on luettavissa kaikki elämämme osa-alueet, ja myös varjomme löytyvät sieltä. Ne täytyy vain oppia löytämään ja tulkitsemaan – ja sitä varten olen luonut tämän kurssin!

Kurssilla opit:

  • mitä varjot ovat
  • miten varjotyötä voi tehdä astrologian avulla ja
  • mitkä tekijät syntymäkartalla kertovat varjopuolistamme ja miten niitä tulkitaan.
  • Erityisesti tarkastelemme Kuun, Black Moon Lilithin, Saturnuksen ja Pluton varjopuolia ja niiden vaikutusta syntymäkartan merkeissä/huoneissa.
  • Diaesityksen loppuun on liitetty apukysymyksiä varjotyön tekemiseen näiden planeettojen kanssa (näitä ei näy tallenteella, ne on lisätty jälkikäteen dioihin, jotka saat myös itsellesi ostaessasi kurssin)

Kenelle?

  • Sinulle, joka olet kiinnostunut varjotyöstä ja elämän pimeästä puolesta.
  • Sinulle, joka olet utelias näkemään, mitä pinnan alta löytyy.
  • Sinulle, joka olet valmis hyppäämään syvään päätyyn ja kohtaamaan omat varjosi.
  • Sinulle, joka haluat oppia hyväksymään ja hallitsemaan pimeitä puoliasi sekä vähentää niiden aiheuttamaa haitallista käytöstä.
  • Sopii sekä aloittelijoille että pidempään astrologiaa tutkineille, mutta perusteet on hyvä osata (kartan rakenne, merkit, planeetat jne.) sillä niihin emme tällä kurssilla keskity. Jos olet uusi astrologian parissa tai haluat kerrata perusteita ja oppia syntymäkartan tulkintaa, niin verkkokaupastani löytyy Astrologian perusteet -kurssi, jonka voit halutessasi käydä ensin.

Kurssin vetäjänä toimin minä, ammattiastrologi Jenna Kari. Olen erikoistunut psykologiseen astrologiaan, ja astrologian avulla tehtävä varjotyö on erityisen lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt astrologisia varjotulkintoja asiakkailleni, ja nyt haluan opettaa tämän taidon myös sinulle.

Tämä on aiemmin pidetyn kurssin tallenne. Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää linkin tallenteeseen ja latauslinkin diaesitykseen. Videon kesto on 2 tuntia 48 min ja se on katsottavissa 6 kk ajan.