Ale!

Varjot syntymäkartalla -workshop

44,00 

Kuvaus

Aloita varjotyö astrologian avulla!

Varjot syntymäkartalla -workshop ke 17.4. klo 17-19 Teamsissa.

Mistä on kyse?

Varjot ovat ne puolet itsessämme, jotka usein piilotamme tai kiellämme jopa tiedostamattamme.

Kun tunnistamme ja kohtaamme omat varjomme, voimme ymmärtää itseämme syvemmin ja elää autenttisemmin omana itsenämme. Sitä kautta voimme saavuttaa tasapainon itsemme kanssa ja elää onnellisempaa elämää.

Varjoja voivat olla mm. vaikeat tunteet ja niiden välttely, itselle ja muille haitallinen käytös, projektiot, pakkomielteet, rajoitteet, aggressio, epävarmuus, kontrollointi, haavat, häpeälliset asiat ja pelot.  Varjoihin saattaa kätkeytyä myös piilossa olevia lahjoja.

Omien varjojen tietoisuuteen nostaminen on avain kokonaisvaltaiseen itsetuntemukseen ja itsensä hyväksymiseen.

Miten astrologiaa voi hyödyntää varjotyössä?

Varjotyö on tärkeä osa henkistä kehitystä ja sitä ei voi tehdä, jos varjot ovat itseltäkin piilossa. Kun tunnistamme omat varjomme, voimme alkaa työstää niitä. Astrologia on täydellinen väline tuomaan alitajunnassa vaikuttavia varjojamme tietoisuuteen, sillä syntymäkartaltamme on luettavissa kaikki elämämme osa-alueet, ja myös varjomme löytyvät sieltä. Ne täytyy vain oppia löytämään ja tulkitsemaan – ja sitä varten olen suunnitellut tämän workshopin!

Workshopissa opit:

  • mitä varjot ovat
  • miten varjotyötä voi tehdä astrologian avulla ja
  • mitkä tekijät syntymäkartalla kertovat varjopuolistamme ja miten niitä tulkitaan

Workshopin jälkeen osaat etsiä ja tulkita omia varjojasi syntymäkartalta.

Kenelle?

  • Sinulle, joka olet kiinnostunut varjotyöstä ja elämän pimeästä puolesta.
  • Sinulle, joka olet utelias näkemään, mitä pinnan alta löytyy.
  • Sinulle, joka olet valmis hyppäämään syvään päätyyn ja kohtaamaan omat varjosi.
  • Sinulle, joka haluat oppia hyväksymään ja hallitsemaan pimeitä puoliasi sekä vähentää niiden aiheuttamaa haitallista käytöstä.
  • Workshop sopii sekä aloittelijoille että pidempään astrologiaa tutkineille, mutta perusteet on hyvä osata (kartan rakenne, merkit, planeetat jne.) sillä niihin emme tässä workshopissa keskity. Jos olet uusi astrologian parissa tai haluat kerrata perusteita ja oppia syntymäkartan tulkintaa, niin verkkokaupastani löytyy Astrologian perusteet -kurssi, jonka voit halutessasi käydä ensin.

Workshopin vetäjänä toimin minä, ammattiastrologi Jenna Kari. Olen erikoistunut psykologiseen astrologiaan, ja astrologian avulla tehtävä varjotyö on erityisen lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt astrologisia varjotulkintoja asiakkailleni, ja nyt haluan opettaa tämän taidon myös teille.

Osallistumislinkin Teamsiin saat workshop-päivänä 17.4. antamaasi sähköpostiosoitteeseen – tarkistathan, että se on kirjoitettu oikein.

Jos et pääse osallistumaan 17.4., ei haittaa, sillä kaikki ilmoittautuneet saavat workshopista myös tallenteen, jonka voit katsoa omaan tahtiin niin monta kertaa kuin haluat! Tallenne on katsottavissa 6kk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.