Tarot-tulkinta, kirjallinen, 6 korttia

48,00 

Kuvaus

▪️Kuuden kortin intuitiivinen Tarot-tulkinta, jonka saat kirjallisena sähköpostiisi. Saat myös kuvan sinulle nousseista korteista.
▪️Tarot-korteilta voidaan kysyä vinkkejä tai uutta näkökulmaa erilaisiin tilanteisiin, esim. Olenko oikealla polulla? Mitä tehdä seuraavaksi? Mihin minun tulisi suunnata energiani nyt? Mitä tehdä tilanteessa X? Mitä tehdä ongelmalle X? Epäeettisiä kysymyksiä (esim. kuolema,
sairaudet, raskaus, muiden ajatukset sinusta) en tulkitse, eikä
tarkoituksena ole ennustaa tulevia tapahtumia.
▪️Tulkinta kirjoitetaan itse alusta loppuun. En käytä opaskirjojen tulkintoja tai muita valmiita tekstejä, vaan jokainen tulkinta on uniikki, intuitiivisesti korttien kertoman viestin avulla kirjoitettu.
▪️Tulkinnan aiheen voit valita itse, ja voit kertoa  tilanteestasi sen verran kuin haluat. Tulkinta voidaan tehdä, vaikka et kertoisi mitään taustatietoja, silloin se ei vain ole välttämättä niin tarkka (esim. korttien viesti voisi olla, että sinun tulisi olla kärsivällinen, mutta ilman mitään taustatietoja ei voida välttämättä kohdistaa kovin tarkasti, missä asiassa sinun tulisi nyt malttaa mielesi). Jos et keksi erityistä aihetta tai kysymyksiä, voidaan tehdä yleistulkinta ”Mitä kortit haluavat kertoa sinulle juuri nyt?”
▪️Tarot-pakka jolla tulkinta tehdään on Modern Witch Tarot.
▪️Tulkinnat eivät korvaa lääkärin/terveydenhuollon antamaa hoitoa tai lääkkeitä.
▪️Toimitusaika on jonosta riippuen noin 1-4 viikkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.