Opi astrologiaa – All in! Kaikki 6 kurssia + Venus-opas

199,60 

Kuvaus

Haluaisitko oppia lukemaan astrologista karttaasi, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Haluaisitko oppia ymmärtämään itseäsi ja elämäsi tapahtumia astrologian kautta? Ja haluaisitko perusteiden lisäksi hypätä syvemmälle astrologian maailmaan ja oppia mm. karmasta, ihmissuhteista ja varjotyöstä astrologian valossa?

Tämä Opi astrologiaa -kurssipaketti sisältää kaikki pitämäni kurssitallenteet ja lisäksi 70-sivuisen Venus-oppaan! Jos olet “kaikki mulle heti nyt” -tyyppinen opiskelija, joka mielellään kurkistaa heti pintaa syvemmälle ja haluaa oppia muutakin kuin pelkät perusteet, niin tää paketti on sulle!

Astrologiasta on kaikkien eniten hyötyä sinulle silloin, kun osaat itse tutkia karttaasi ja siellä tapahtuvia asioita. Opit sen kautta tutkimaan elämääsi niin eteen- kuin taaksepäin sekä nykyhetkeä. Opit elämään linjassa vallitsevien energioiden kanssa ja löydät syvemmän yhteyden itseesi. Saat astrologian kautta vastauksia mm. kysymyksiin kuka sinä olet, mitkä ovat haasteesi ja potentiaalisi, millaisia varjopuolia ja haavoja sinulla on, millaista karmaa sielusi on tuonut tähän elämään, mikä on sielusi toivoma kasvusuunta ja mistä löytäisit suurimmat täyttymyksen tunteet?

Pakettiin kuuluu:

-Astrologian perusteet – Opi lukemaan syntymäkarttaasi + työkirja tulkintojen tueksi

-Huoneet syntymäkartalla

-Karma-workshop

-Chiron-workshop

-Ihmissuhdeastrologia

-Varjot syntymäkartalla -workshop

-Ladattava opas: Syväsukellus Venukseen – Rakkaus, arvot, raha (70 sivua)

Saat kaikkien näiden kurssien tallenteet käyttöösi vuodeksi + diaesitykset omaksi + 70-sivuisen Venus-oppaan omaksi. Tarkemmat kuvaukset jokaisen kurssin sisällöstä löydät verkkokaupasta kunkin kurssin kohdalta.

Ostamisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiin tilausvahvistuksen, joka sisältää linkit kaikkiin tallenteisiin, diaesityksiin, työkirjaan ja oppaaseen.