Lahjakortti: Stressihoito 60min

63,00 

Kuvaus

LAHJAKORTTI Stressihoitoon. Toimitus sähköpostiin. Halutessasi voit tulostaa lahjakortin, mutta se ei ole pakollista! Mukana tulee ohjeet lahjakortin käyttöön.

🙏Luethan hoidon esteet  alta ennen ostopäätöksen tekoa.

Stressihoidon kuvaus: Kokonaisvaltainen ja syvästi rentouttava hoito, joka on suunniteltu erityisesti stressin kuormittamalle keholle ja mielelle. Hyvä täsmähoito myös niska-hartiaseudun ongelmiin.

Hoidossa yhdistyy shiatsutekniikka, akupisteiden hierominen, gua sha ja klassinen hieronta. Käsiteltävät alueet: kallonpohja, niska, hartiat, kasvot, pää, rinnanyläosa ja yläselkä.

▪️STRESSIHOIDON ESTEET:
(hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla on jokin seuraavista)
tulehtuneet lihakset, kuume, flunssa, akuutti tulehdus tai muu akuutti sairaus, tartuntatauti, antibioottikuuri, syöpä tai muu vakava sairaus, aktiivinen pullistuma kaularangassa, kulumat niskassa, aivoverenkiertohäiriöt, verisuonitukos, aivoinfarkti, sydäninfarkti, verenohennuslääkkeet, murtumat ja muut vammat, revähdykset ja venähdykset alueella, onnettomuuden jälkeen, rokotuksesta kulunut alle 6 viikkoa (myös koronavirusrokote), leikkauksesta kulunut alle vuosi, tehty elinsiirto, sydämentahdistin tai verisuoniproteesi, raskaus ja imetys, epilepsia, dementoiva sairaus, insuliinihoitoinen diabetes, jos olet huumaavan aineen vaikutuksen alainen tai alaikäinen jolla ei ole huoltajan lupaa.

Jos olet epävarma sopiiko hoito sinulle, varmista lääkäriltä ennen hoitoon tuloa, onko tämä hoitomuoto sinulle sopiva.

Luontaishoidot eivät korvaa lääkärin/terveydenhuollon antamaa hoitoa tai lääkkeitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.