Lahjakortti: Kanavointi + energiahoito (etähoito + kirjallinen hoitopalaute)

88,00 

Kuvaus

LAHJAKORTTI. Toimitus sähköpostiin. Halutessasi voit tulostaa lahjakortin, mutta se ei ole pakollista! Mukaan tulee ohjeet lahjakortin käyttöön.

🙏Luethan alta hoidon esteet ennen ostopäätöksen tekoa.

💫Kirjoita tilauksen LISÄTIEDOT-kenttään lahjakortin saajan nimi. Laitathan omat tietosi kassalla tilaajan tietoihin (myös oma sähköpostiosoitteesi, niin lahjakortti toimitetaan sinulle ja saat itse toimittaa sen saajalle joko tulostettuna tai sähköisenä)💫

Kanavointi + Energiahoito, hoidon kuvaus:
Hoito tehdään etänä varattuna aikana, kesto 60min ja sen jälkeen kirjallinen hoitopalaute sähköpostiin. Ajanvarauksen yhteydessä tulee sähköpostiin tarkemmat ohjeet hoidon vastaanottamisesta.

Chakrojen puhdistus ja tasapainotus sekä energiatukosten avaus. Kristallit ja heiluri apuna.

Voidaan hoitaa esim. kipuja, tunnelukkoja, ihmissuhteita, vaikeaa tilannetta ym. Ajanvarauksen lisätietoihin voi laittaa, jos haluaa hoidettavan jotakin tiettyä asiaa.

Kanavoinnin kautta energiakentästä nousee erilaisia viestejä, jotka voivat auttaa ymmärtämään itseään ja omaa tilannettaan.

Tasapainottaa, puhdistaa, rentouttaa syvästi ja rauhoittaa mieltä.

▪️ENERGIAHOIDON ESTEET:
(hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla on jokin seuraavista)
Syöpä, mielenterveyden häiriö, kehitysvamma, verisuonitukos (aivoinfarkti, sydäninfarkti, syvä laskimotukos), verenohennuslääke (esim. Marevan), kuume, akuutti tulehdus tai muu akuutti sairaus, tartuntatauti, antibioottikuuri, rokotuksesta kulunut alle 6 viikkoa, leikkauksesta kulunut alle vuosi, tehty elinsiirto, laitettu sydämentahdistin tai verisuoniproteesi, raskaus ja imetys, epilepsia, dementoiva sairaus, alaikäinen jolla ei ole huoltajan lupaa, insuliinihoitoinen diabetes, alkoholin tai huumaavan aineen vaikutuksen alaisuus, vakava sairaus/lääkitys.

Jos olet epävarma sopiiko hoito sinulle, varmista lääkäriltä ennen hoitoon tuloa, onko tämä hoitomuoto sinulle sopiva.

Energiahoito ei korvaa lääkärin/terveydenhuollon antamaa hoitoa tai lääkkeitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.