Lahjakortti: Intialainen päähieronta 35min

36,00 

Kuvaus

LAHJAKORTTI. Toimitus sähköpostiin. Halutessasi voit tulostaa lahjakortin, mutta se ei ole pakollista! Mukana tulee ohjeet lahjakortin käyttöön.

🙏Luethan alta hoidon esteet ennen ostopäätöksen tekoa.

Intialaisen päähieronnan kuvaus: Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito, jossa ilman öljyjä käsitellään hartiat, niska, päänahka ja kasvot hoidettavan istuessa tuolilla. Hoito tehdään vaatteiden päältä. Rentouttaa, virkistää, tasapainottaa, kirkastaa ajatuksia. Parantaa kehon nestekiertoa, verenkiertoa, hapensaantia ja unen laatua.

▪️INTIALAISEN PÄÄHIERONNAN ESTEET:
(hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla on jokin seuraavista)
Aivoinfarkti tai muita aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyviä sairauksia tai häiriötiloja (tukokset, pullistumat, aneurysma), verisuonitukos, epilepsia, valtimonkovettumatauti, syöpä, sydänsairaus, sydämentahdistin, sydäninfarkti, akuutti tulehdus tai muu akuutti sairaus, antibioottikuuri, tartuntatauti, aktiivinen pullistuma kaularangassa, kulumat niskassa, verenohennuslääkkeet, murtuma tai vamma hoidettavalla alueella, erittäin korkea tai erittäin matala verenpaine, tulehtuneita tai turvonneita imusolmukkeita, tulehtunut hammas, korva-, poskiontelo- tai silmätulehdus, tulehtuneita tai tarttuvia ihosairauksia, haavainen päänahka, psoriasis (jos arka päänahka), nikamatulehdus, kivuliaita kystia, finnejä tai rasvapatteja hoidettavalla alueella, osteoporoosi, kuume, juuri päällä oleva migreenikohtaus, hiljattain aloitettu psyyken lääkitys, heti onnettomuuden, tapaturman tai leikkauksen jälkeen, jos lääkäri on kieltänyt perinteisen hieronnan, jos olet raskaana, jos olet päihtynyt, jos rokotuksesta kulunut alle 6 viikkoa (myös koronavirusrokote).

Jos olet epävarma sopiiko hoito sinulle, varmista lääkäriltä ennen hoitoon tuloa, onko tämä hoitomuoto sinulle sopiva.

Luontaishoidot eivät korvaa lääkärin/terveydenhuollon antamaa hoitoa tai lääkkeitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.