Lahjakortti: Energiahoito 60min (lähihoito paikanpäällä)

58,00 

Kuvaus

LAHJAKORTTI. Toimitus sähköpostiin. Halutessasi voit tulostaa lahjakortin, mutta se ei ole pakollista! Mukaan tulee ohjeet lahjakortin käyttöön.

🙏Luethan alta hoidon esteet ennen ostopäätöksen tekoa.

💫Kirjoita tilauksen LISÄTIEDOT-kenttään lahjakortin saajan nimi. Laitathan omat tietosi kassalla tilaajan tietoihin (myös oma sähköpostiosoitteesi, niin lahjakortti toimitetaan sinulle ja saat itse toimittaa sen saajalle joko tulostettuna tai sähköisenä)💫

Energiahoidon kuvaus: Hoidossa analysoidaan ja tasapainotetaan chakrasi sekä avataan energiatukoksia. Käytän myös heiluria ja kristalleja.
Hoito voidaan kohdistaa haluamaasi asiaan esim. kivut, tunteet ja tunnelukot, vaikea tilanne, ihmissuhteet, jonkin taidon vahvistaminen yms. Elvyttää kehosi luontaisia paranemisprosesseja ja lisää elinvoimaasi. Tasapainottaa, puhdistaa, rentouttaa syvästi ja rauhoittaa mieltä. Lähihoito 60min sis. lyhyen alku- ja loppukeskustelun.

▪️ENERGIAHOIDON ESTEET:
(hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla on jokin seuraavista)
Syöpä, mielenterveyden häiriö, kehitysvamma, verisuonitukos (aivoinfarkti, sydäninfarkti, syvä laskimotukos), verenohennuslääke (esim. Marevan), kuume, akuutti tulehdus tai muu akuutti sairaus, tartuntatauti, antibioottikuuri, rokotuksesta kulunut alle 6 viikkoa, leikkauksesta kulunut alle vuosi, tehty elinsiirto, laitettu sydämentahdistin tai verisuoniproteesi, raskaus ja imetys, epilepsia, dementoiva sairaus, alaikäinen jolla ei ole huoltajan lupaa, insuliinihoitoinen diabetes, alkoholin tai huumaavan aineen vaikutuksen alaisuus, vakava sairaus/lääkitys.

Jos olet epävarma sopiiko hoito sinulle, varmista lääkäriltä ennen hoitoon tuloa, onko tämä hoitomuoto sinulle sopiva.

Energiahoito ei korvaa lääkärin/terveydenhuollon antamaa hoitoa tai lääkkeitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.