Lahjakortti: Astrologinen syntymäkarttatulkinta, kirjallinen

222,00 

Kuvaus

  • LAHJAKORTTI. Toimitus sähköpostiin. Halutessasi voit tulostaa lahjakortin, mutta se ei ole pakollista. Tämä lahjakortti käy sekä PERSOONA- että KARMA-tulkintaan, joista saaja voi valita, kumman haluaa. Mukaan tulee ohjeet lahjakortin käyttöön.
  • Huomioithan, että tulkinnan tekoa varten lahjakortin saajan tulee kertoa tarkka syntymäaika: päivämäärä, kellonaika ja paikkakunta. Ilman niitä tulkintaa ei voida tehdä.
  • Kun lahjakortin saaja haluaa tilata tulkinnan, hän voi laittaa sähköpostia jenna@astroametisti.fi. Viestissä tulee kertoa nimi, kumman tulkinnan haluaa tilata sekä tarkat syntymäaikatiedot. Sen jälkeen tilaus siirtyy tilausjonoon ja toimitetaan saajan sähköpostiin sen valmistuttua. Toimitusaika jonosta riippuen noin 1-5kk.
  • Lahjakorttia ei voi palauttaa eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

💫Kirjoita tilauksen LISÄTIEDOT-kenttään lahjakortin saajan nimi. Laitathan omat tietosi kassalla tilaajan tietoihin (myös oma sähköpostiosoitteesi, niin lahjakortti toimitetaan sinulle ja saat itse toimittaa sen saajalle joko tulostettuna tai sähköisenä)💫

Astrologisen syntymäkarttatulkinnan kuvaus: Syntymäkarttatulkinta voi antaa uutta näkökulmaa itsetutkiskeluun ja voi saada uusia oivalluksia itsestään sekä vastauksia moniin kysymyksiin. Se voi auttaa myös hyväksymään itsensä sellaisena kuin on.
Kirjallinen tulkinta kirjoitetaan alusta loppuun itse. Mikään tietokoneohjelma ei sitä tee. Jokainen tulkinta on uniikki ja se tehdään yksilöllisesti juuri sinun syntymäkartastasi. Saat tulkinnan kirjallisena sähköpostiisi.
Tulkinnan saatuasi voit laittaa minulle sähköpostitse 2 viikon sisällä kysymyksiä tai ajatuksia tulkinnasta, vastaan niihin mahdollisimman pian. Mikäli tämän jälkeen haluaisit vielä syventyä syntymäkarttaasi lisää, voit tilata uuden, syventävän tulkinnan.
Syntymäkartan tekoa varten tarvitaan syntymätiedot: Päivämäärä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, jossa sinut on synnytetty. Ilman näitä tietoja tulkintaa ei voida tehdä.
Toimitusaika tulkinnalle on noin 1-5kk.
PERSOONA-tulkinnan kuvaus: Astrologisen syntymäkartan pohjalta tehty kirjallinen tulkinta persoonastasi (laajuus vähintään 15 sivua)
Mitkä ovat vahvuutesi ja haasteesi? Löytyykö kartaltasi piilossa olevaa potentiaalia tai jotain muuta, mistä et itsekään ollut vielä tietoinen? Missä tarvitset rohkeutta, mille asioille sinun tulee antaa aikaa? Millainen työ voisi sopia sinulle? Millaisia ihmisiä vedät puoleesi? Miten voisit kasvaa parhaaksi versioksi itsestäsi ja päästä mahdollisimman lähelle sitä, mitä sinun kuuluukin olla?

KARMA-tulkinnan kuvaus:  Astrologisen syntymäkarttasi pohjalta tehty kirjallinen tulkinta, jossa käydään läpi persoonaasi, karmaasi ja sielusi matkaa. Laajuus vähintään 15 sivua.

Mitä syntymäkarttasi kertoo persoonastasi ja tarkoituksestasi? Mistä olet tullut, mitä olet käynyt läpi edellisessä elämässäsi ja mitä kohti sinun tulisi mennä tässä elämässä? Miten voisit päästä mahdollisimman lähelle tarkoitustasi ja elää elämääsi sielun toiveiden mukaisesti?

Tulkinnat eivät korvaa lääkärin/terveydenhuollon antamaa hoitoa tai lääkkeitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.