Lahjakortti: Astrologinen minitulkinta ”Big Three”

111,00 

Kuvaus

• LAHJAKORTTI. Toimitus sähköpostiin. Halutessasi voit tulostaa lahjakortin, mutta se ei ole pakollista. Mukaan tulee ohjeet lahjakortin käyttöön.
• Huomioithan, että tulkinnan tekoa varten lahjakortin saajan tulee kertoa tarkka syntymäaika: päivämäärä, kellonaika ja paikkakunta. Ilman niitä tulkintaa ei voida tehdä.
• Kun lahjakortin saaja haluaa tilata tulkinnan, hän voi laittaa sähköpostia jenna@astroametisti.fi. Viestissä tulee kertoa nimi, kumman tulkinnan haluaa tilata sekä tarkat syntymäaikatiedot. Sen jälkeen tilaus siirtyy tilausjonoon ja toimitetaan saajan sähköpostiin sen valmistuttua. Toimitusaika jonosta riippuen noin 1-5kk.
• Lahjakorttia ei voi palauttaa eikä sitä voi muuttaa rahaksi.
💫Kirjoita tilauksen LISÄTIEDOT-kenttään lahjakortin saajan nimi. Laitathan omat tietosi kassalla tilaajan tietoihin (myös oma sähköpostiosoitteesi, niin lahjakortti toimitetaan sinulle ja saat itse toimittaa sen saajalle joko tulostettuna tai sähköisenä)💫

Big Three -tulkinnan kuvaus:
Astrologisen syntymäkarttasi pohjalta tehty kirjallinen minitulkinta, jossa käydään läpi sinun ”Big Three” eli aurinkomerkki, kuumerkki ja nouseva merkki.Aurinko, kuu ja nousumerkki ovat persoonasi peruspilarit ja kertovat sinusta paljon. Aurinko on persoonan ydin, kuumerkki liittyy tunne-elämään ja nouseva merkki kertoo siitä, millaista energiaa välitämme ulospäin. Millaista perusenergiasi on? Mikä on tarkoituksesi ja fokuksesi? Miten ilmaiset tunteitasi? Onko sinulla tiedostamattomia coping-mekanismeja tunteisiin liittyen? Millaisena muut ihmiset sinut näkevät? Mikä on kasvusuuntasi?

Tulkinnassa käydään läpi aurinko-, kuu- ja nousumerkkiisi liittyviä piirteitä, vahvuuksia ja haasteita. Saat opastusta kehitettäviin piirteisiin, jotka voivat olla esteenä kehityksellesi.

Syntymäkartta voi antaa uutta näkökulmaa itsetutkiskeluun. Sen kautta voi saada ymmärrystä omaan käyttäytymiseen ja oppia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on.

Tulkinta kirjoitetaan alusta loppuun itse. Mikään tietokoneohjelma ei sitä tee. Jokainen tulkinta on uniikki ja se tehdään yksilöllisesti juuri sinun syntymäkartastasi. Saat tulkinnan kirjallisena sähköpostiisi.

Tulkinnat eivät korvaa terveydenhuollon/lääkärin/terapeutin palveluita tai lääkkeitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.