Ale!

Khiron-workshop

33,00 

Kuvaus

Workshop järjestetään Teamsissa ke 13.12.2023 klo 17-19. Early bird -tarjous 33e voimassa 6.12. asti, jonka jälkeen hinta on 44e.

Tässä workshopissa syvennymme Khironin maailmaan – mystisen pikkuplaneetan, joka tunnetaan astrologiassa nimellä ”haavoittunut parantaja”.

Lyhyesti sanottuna Khiron kuvaa syntymäkartalla meidän syvintä haavaamme. Sen kautta voimme löytää syvimmät kipukohtamme ja epävarmuutemme.

Ymmärtämällä omaa Khironia voimme oppia hyväksymään itsemme kokonaisena, parantaa Khironin haavaa itsessämme ja toimia myös muille parantajina samoissa teemoissa. Haavan tiedostaminen on tässä prosessissa avainasemassa.

Workshopissa opit kaiken tarvittavan Khironista sekä opit ymmärtämään Khironin merkityksen omalla syntymäkartallasi ja elämässäsi.

Mitä odottaa workshopilta?

Käymme läpi Khironin mytologista taustaa, astrologista merkitystä sekä sitä, miten Khiron vaikuttaa eri huoneissa ja merkeissä. Jokainen huone ja merkki käydään läpi järjestyksessä.

Myös osallistujien omia karttoja käydään läpi workshopissa, ja niiden kautta harjoittelemme käytännössä merkin ja huoneen yhdistämistä Khironin tulkinnassa – eli sukellamme vielä pintaa syvemmälle.

Asiakkaiden palautteissa koskien aiempia workshopejani toistuvat erityisesti seuraavat teemat, ja samalla linjalla jatkamme tässäkin workshopissa:

Workshop on alusta loppuun täyttä asiaa.

Opetus ja sisältö on selkeää, johdonmukaista ja asiat kerrotaan helposti ymmärrettävällä tavalla.

Annan myös käytännön esimerkkejä, jotka helpottavat huomattavasti oppimista.

Workshop sopii sekä aloittelijoille että pidempään astrologiaa tutkineille.

 

LUE ALLA OLEVA OHJE HUOLELLISESTI, JOS HALUAT, ETTÄ OMAA SYNTYMÄKARTTAASI KÄYDÄÄN LÄPI ANONYYMINA ESIMERKKINÄ:

-Tee kartta astro.com -sivustolla näiden ohjeiden mukaan:

-Kirjaudu sisään tai luo kartta vierailijana valitsemalla ”Create a horoscope immediately as a guest user”.

-Täytä syntymätiedot, ja jatka ”Continue”.

-Aukeaa lista erilaisia kartan luomisvaihtoehtoja. Valitse toisena listassa oleva kohta ”Extended chart selection: Create the chart drawing of your choice”

-Tämän jälkeen aukeaa erilaisia asetuksia, mutta niistä ei nyt tarvitse välittää, eikä mitään asetuksia tarvitse muuttaa! Paina vain ”Show the chart”. Khiron näkyy kartalla automaattisesti.

-Ota screenshot kartastasi, ja lähetä se minulle sähköpostitse osoitteeseen jenna@astroametisti.fi.

En valitettavasti voi ottaa mukaan muilla ohjelmilla tehtyjä karttoja, koska mukana on aloittelijoita, ja karttojen erilainen ulkonäkö aiheuttaa turhaa sekaannusta. Tärkeää on myös, että lähetät kartan sähköpostitse, koska matskuja kootessa otan vain sinne lähetetyt kartat mukaan, muualle ne hukkuvat. Vaikka olisit lähettänyt kartan joskus aiemmin, se tulee lähettää uudelleen, koska vanhojen sähköpostien joukosta niitä on hankalaa löytää.

Kaikki näiden ohjeiden mukaisesti lähetetyt kartat otetaan mukaan workshopiin ja saat samalla pienen ”henkilökohtaisen tulkinnan” omasta Khironistasi, kun se käydään workshopissa läpi anonyymisti. 😊

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.