Eläimen energiahoito ja eläinkommunikointi (etähoito 60min + kirjallinen hoitopalaute)

88,00 

Kuvaus

▪️Hoidossa analysoidaan ja puhdistetaan chakrat, tasapainotetaan eläimen oloa ja helpotetaan stressiä avaamalla energiatukoksia ja välittämällä parantavaa energiaa.

▪️Eläinkommunikoinnin kautta voidaan saada tietoa mm. käytösongelmien syistä, kivuista, traumoista, tunteista, toiveista ym. Eläin voi myös haluta välittää omistajalleen jonkin viestin. Jos haluat kysyä eläimeltä jotakin, kirjoita kysymyksesi lisätietokenttään. Kysymyksen tulee olla mahdollisimman selkeä ja yksinkertainen, jotta eläimen on helppo vastata siihen. Muistathan kysymyksissä myös eettisyyden – esim. kuolemaan liittyviä kysymyksiä en kysy eläimiltä.

▪️Hoidon jälkeen saat sähköpostiisi kirjallisen hoitopalautteen, jossa kerron hoidosta ja kommunikoinnin kautta nousseista asioista.

▪️Huom! Energiahoito ei koskaan korvaa eläinlääkärin antamaa hoitoa tai lääkkeitä, mutta toimii hyvänä tukihoitona. Jos eläin on sairas, viethän sen ensisijaisesti aina eläinlääkäriin.

✨✨✨Maksettuasi tilauksen käythän varaamassa vielä ajan hoitoon ajanvaraussivulta, jos et ole sitä vielä varannut: https://slotti.fi/booking/hoitohuoneametisti/#?service=7 ✨✨✨

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.