Opi astrologiaa, osa 4: Chiron – haavoittunut parantaja

55,00 

Kuvaus

Tällä kurssilla syvennymme Chironin maailmaan – mystisen pikkuplaneetan, joka tunnetaan astrologiassa nimellä ”haavoittunut parantaja”.

Lyhyesti sanottuna Chiron kuvaa syntymäkartalla meidän syvintä henkistä haavaamme. Sen kautta voimme löytää syvimmät kipukohtamme ja epävarmuutemme.

Ymmärtämällä omaa Chironia voit oppia hyväksymään itsesi kokonaisena, parantaa Chironin haavaa itsessäsi ja toimia myös muille parantajana samoissa teemoissa. Haavan tiedostaminen on tässä prosessissa avainasemassa, ja juuri siihen syvennymme tällä kurssilla.

Kurssilla opit kaiken tarvittavan Chironista ja opit ymmärtämään sen merkityksen omalla syntymäkartallasi ja elämässäsi.

Tällä kurssilla:

Käymme läpi Chironin mytologista taustaa, astrologista merkitystä sekä sitä, miten Chiron vaikuttaa syntymäkartan eri huoneissa ja merkeissä. Jokainen huone ja merkki käydään läpi järjestyksessä!

Käymme läpi myös esimerkkikarttoja ja harjoittelemme käytännössä merkin ja huoneen yhdistämistä Chironin tulkinnassa – eli sukellamme vielä pintaa syvemmälle.

Workshop sopii aloittelijoille, astrologian harrastajille ja opiskelijoille sekä pidempään astrologiaa tutkineille.

Kyseessä on aiemmin pidetyn kurssin tallenne. Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää linkin tallenteeseen ja latauslinkin diaesitykseen. Videon kesto on 2h 32min ja se on katsottavissa 6 kk ajan.