Astrologinen tulkinta, kirjallinen: Varjot

222,00 

Kuvaus

”Varjot” on tulkinta, jossa astrologista syntymäkarttaa tarkastellaan varjotyöskentelyn näkökulmasta. Millaisia haavoja, haasteita, pelkoja tai epävarmuuksia sinun kartaltasi löytyy? Varjojen kohtaaminen voi joskus olla epämiellyttävää, mutta meillä kaikilla on omat haasteemme – ne vain ilmenevät eri tavoin.

Kaikista tärkeintä varjojen työstämisessä on niiden tiedostaminen, ja siihen tämä tulkinta on tarkoitettu – tuomaan tietoisuuteen omat varjot, jotta voit oppia hyväksymään ne osaksi itseäsi ja hallitsemaan niitä siten, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa sinulle ja ympäristöllesi.

Syntymäkartan lisäksi taivaankappaleiden jatkuva liike, omat valinnat, itsetuntemus ja elämänkokemukset vaikuttavat siihen, millaisia varjomme ovat. On myös tärkeä muistaa, että kartta ei ole ”tuomio”, eikä mikään elämässä ole kiveen hakattua syntymän hetkellä. Itse näen syntymäkartan enemmänkin valtavana mahdollisuutena lisätä itsetuntemusta ja oivaltaa asioita.

Tulkinnan kautta haluan auttaa sinua kohtaamaan omat varjosi lempeydellä ja ymmärryksellä, kuitenkaan mitään piilottelematta tai kaunistelematta. Jos olet valmis hyppäämään syvään päätyyn ja kohtaamaan rohkeasti omat pimeät puolesi, tämä tulkinta on juuri sinulle!

Huom! Astrologiset tulkinnat eivät koskaan korvaa terveydenhuollon, terapeutin tai lääkärin palveluita, ohjeita tai lääkkeitä.

Tulkinta on kirjallinen ja se toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusaika: 1-5 kk.

Syntymäkartan luomiseen tarvitaan seuraavat tiedot: syntymäpäivä ja tarkka kellonaika sekä paikkakunta, jossa sinut on synnytetty. Ilman näitä tietoja tulkintaa ei voida tehdä. Ilmoita syntymätiedot lisätietoihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.