Astrologinen tulkinta PERSOONA, kirjallinen (laaja, väh.15 sivua)

222,00 

Kuvaus

💫Astrologisen syntymäkarttasi pohjalta tehty kirjallinen tulkinta persoonastasi (laajuus vähintään 15 sivua)💫

▪️Mitkä ovat vahvuutesi ja haasteesi? Löytyykö kartaltasi piilossa olevaa potentiaalia tai jotain muuta, mistä et itsekään ollut vielä tietoinen? Missä tarvitset rohkeutta, mille asioille sinun tulee antaa aikaa? Millainen työ voisi sopia sinulle? Millaisia ihmisiä vedät puoleesi? Miten voisit kasvaa parhaaksi versioksi itsestäsi ja päästä mahdollisimman lähelle sitä, mitä sinun kuuluukin olla?
▪️Syntymäkartta voi antaa uutta näkökulmaa itsetutkiskeluun ja sieltä voi löytyä vastauksia moniin kysymyksiin.
▪️Kirjallinen tulkinta kirjoitetaan alusta loppuun itse! Mikään tietokoneohjelma ei sitä tee. Jokainen tulkinta on uniikki ja se tehdään yksilöllisesti juuri sinun syntymäkartastasi. Saat tulkinnan kirjallisena sähköpostiisi.
▪️Tulkinnan saatuasi voit laittaa minulle sähköpostitse 2 viikon sisällä kysymyksiä tai ajatuksia tulkinnasta, vastaan niihin mahdollisimman pian. Mikäli tämän jälkeen haluaisit vielä syventyä syntymäkarttaasi lisää, voit tilata uuden, syventävän tulkinnan.
✨✨✨HUOM! Syntymäkartan tekoa varten tarvitsen syntymätietosi: Päivämäärä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, jossa sinut on synnytetty. Ilman näitä tietoja tulkintaa ei voida tehdä. Laitathan nämä tiedot tilauksen yhteydessä lisätietokenttään! (Tietoja käytetään vain syntymäkartan luomiseen.) ✨✨✨
▪️Tulkinnat eivät korvaa terveydenhuollon/lääkärin antamaa hoitoa.
▪️Toimitusaika on noin 1-5kk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.