Astrologinen tulkinta, kirjallinen: Big Three

111,00 

Kuvaus

💫Astrologisen syntymäkarttasi pohjalta tehty kirjallinen minitulkinta, jossa käydään läpi sinun ”Big Three” eli aurinkomerkki, kuumerkki ja nouseva merkki.💫

▪️Aurinko, kuu ja nousumerkki ovat persoonasi peruspilarit ja kertovat sinusta paljon. Aurinko on persoonan ydin, kuumerkki liittyy tunne-elämään ja nouseva merkki kertoo siitä, millaista energiaa välitämme ulospäin. Millaista perusenergiasi on? Mikä on tarkoituksesi ja fokuksesi? Miten ilmaiset tunteitasi? Onko sinulla tiedostamattomia  coping-mekanismeja tunteisiin liittyen? Millaisena muut ihmiset sinut näkevät? Mikä on kasvusuuntasi?

▪️Tulkinnassa käydään läpi aurinko-, kuu- ja nousumerkkiisi liittyviä piirteitä, vahvuuksia ja haasteita. Saat opastusta kehitettäviin piirteisiin, jotka voivat olla esteenä kehityksellesi.

▪️Syntymäkartta voi antaa uutta näkökulmaa itsetutkiskeluun. Sen kautta voi ymmärtää paremmin omaan käyttäytymistään ja oppia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on.

▪️Kirjallinen tulkinta kirjoitetaan alusta loppuun itse. Mikään tietokoneohjelma ei sitä tee. Jokainen tulkinta on uniikki ja se tehdään yksilöllisesti juuri sinun syntymäkartastasi. Saat tulkinnan kirjallisena sähköpostiisi.

✨✨✨HUOM! Syntymäkartan tekoa varten tarvitsen syntymätietosi: Päivämäärä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, jossa sinut on synnytetty. Ilman näitä tietoja tulkintaa ei voida tehdä. Laitathan nämä tiedot tilauksen yhteydessä lisätietokenttään! (Tietoja käytetään vain syntymäkartan luomiseen.) ✨✨✨

▪️Toimitusaika on noin 1-5 kk jonosta riippuen.▪️Tulkinnat eivät korvaa terveydenhuollon/lääkärin/terapeutin palveluita tai lääkkeitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.