Astrologinen kristallihoito (etähoito)

177,00 

Astrologinen analyysi + kristallihoito 60min + kirjallinen hoitopalaute (etähoito)

Kuvaus

Astrologinen analyysi + kristallihoito 60min + kirjallinen hoitopalaute

Astrologinen kristallihoito on itse kehittämäni palvelu, jossa yhdistyvät astrologia, kristallit ja energiahoitaminen.

 • Ennen hoitoa katson astrologiselta syntymäkartaltasi, mitkä asiat sieltä nousevat päällimmäisinä esiin. Katson kartalta, millaiset energiat sinussa ovat voimakkaina, mihin tarvitsisit vahvistusta, millaisia haasteita sinulla mahdollisesti on ja mihin asioihin hoidossa olisi hyvä keskittyä. Huomioin myös transiitit eli planeettojen tämänhetkiset liikkeet. Transiitteja tarkastelemalla voidaan löytää asioita, jotka ovat elämässäsi juuri tällä hetkellä pinnalla, ja joiden läpikäymistä voidaan hoidossa tukea.
 • Syntymäkartan avulla löydämme siis sopivat tavoitteet hoitosessiolle. Ja mikä parasta – syntymäkartta puhuu puolestasi, eikä sinun tarvitse itse osata analysoida, mitä kaikkea hoidossa olisi hyvä huomioida ja mitä haluat sillä saavuttaa. Toki saat halutessasi myös kertoa, jos sinulla on jokin tietty teema, johon haluaisit, että keskitymme hoidossa.
 • Hoitovälineinä käytän heiluria ja kristalleja, jotka valitsen astrologisen syntymäkarttasi perusteella. Kristallit vahvistavat hoitoa ja auttavat kohdentamaan sitä oikeisiin asioihin. Hoidon aikana välitän energiaa myös käsieni kautta.
 • Hoito on usein hyvin rauhoittava, miellyttävä ja puhdistava kokemus, sillä se avaa energiatukoksia ja tasapainottaa energioita. Lisäksi se elvyttää kehosi luontaisia paranemisprosesseja, laskee stressitasoa ja lisää elinvoimaasi. Hoidosta saat myös tukea omalle polullesi ja se ohjaa sinua tekemään asioita, jotka ovat sinun parhaaksesi.
 • Varsinainen hoito kestää 60 min. Hoitoon sisältyy myös kirjallinen hoitopalaute, jossa kerron havaintoni astrologiselta kartaltasi ja siitä, mitä hoidon aikana nousi esiin. Otan hoidon aikana vastaan myös selväaistien kautta kanavoituja viestejä, jos sellaisia nousee. Saat hoitopalautteen hoidon jälkeen sähköpostiisi.
 • Tarvitset etähoitoa varten vain rauhallisen tilan, jossa voit maata tai istua. En käytä virtuaalista yhteyttä, sillä koen sen häiritsevän energian virtausta ja keskittymistä.
 • Energiahoito ei korvaa lääkärin/terveydenhuollon antamaa hoitoa tai lääkkeitä, mutta toimii hyvänä tukihoitona.
 • Varmistathan ennen tilauksen tekemistä, että sinulla ei ole esteitä energiahoidolle. Tekemällä tilauksen ja varaamalla ajan vakuutat että sinulla ei ole seuraavia esteitä hoidon tekemiselle:

ENERGIAHOIDON ESTEET: (hoitoa ei voida tehdä, jos sinulla on jokin seuraavista)                          Syöpä, mielenterveyden häiriö, kehitysvamma, verisuonitukos (aivoinfarkti, sydäninfarkti, syvä laskimotukos), verenohennuslääke (esim. Marevan), kuume, akuutti tulehdus tai muu akuutti sairaus, tartuntatauti, antibioottikuuri, rokotuksesta kulunut alle 6 viikkoa, leikkauksesta kulunut alle vuosi, tehty elinsiirto, laitettu sydämentahdistin tai verisuoniproteesi, raskaus ja imetys, epilepsia, dementoiva sairaus, olet alaikäinen jolla ei ole huoltajan lupaa, insuliinihoitoinen diabetes, alkoholin tai huumaavan aineen vaikutuksen alaisuus, vakava sairaus/lääkitys. Jos olet epävarma, varmista lääkäriltäsi, sopiiko tämä hoito sinulle.

 • Kirjoita ”Lisätietoja” kenttään syntymätietosi: päivämäärä, tarkka kellonaika sekä paikkakunta, jossa sinut on synnytetty. Ilman näitä tietoja astrologista syntymäkarttaa ei voida tehdä. Tietoja käytetään vain kartan luomiseen ja tähän hoitoon.
 • Maksettuasi tilauksen käythän vielä varaamassa itsellesi ajan hoitoon ajanvaraussivulta. Ajanvarauksen yhteydessä saat myös tarkemmat ohjeet etähoidon vastaanottamiseen.
 • Huom! Kyseessä on uusi palvelu, johon ensimmäiset ajat ovat varattavissa 3.4. eteenpäin, mutta ajan voit varata jo nyt.

Suora linkki ajanvaraukseen: https://slotti.fi/booking/hoitohuoneametisti/#?service=18

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.